Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
william team magdalenero
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.7
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Jaimes kopt de bal weg. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes rent richting de bal. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Céspedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Céspedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Eslava geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castaño Gutiérrez de bal onder controle te krijgen. Vives is nu in balbezit. Vives draait met de bal, schiet en ... Castaño Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Murcia Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valencia Díaz de bal onder controle te krijgen. Vives is nu in balbezit. Vives haalt uit met een fantastische trap. Castaño Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valencia Díaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vives de bal. Vives passt de bal met de wreef. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar draait met de bal, schiet en ... Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Castaño Gutiérrez geeft een hoge lob. Inworp. Madero met een snelle inworp. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Banguero trapt de bal weg van het doel. Vives kopt de bal weg. Klungelig pakt Vizcaíno de bal. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes probeert naar een medespeler te passen. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... Pineda Ortiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Camero is nu in balbezit. Castellano onderschept slim de pass. Castellano speelt de bal door. Jaimes rent richting de bal. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - magdalenero 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 56%, magdalenero 44%.
william team - magdalenero 1:0

49e minuut.
Valencia Díaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yáñez komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jaimes rent richting de bal. Sequeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yáñez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vives probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuéllar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yáñez is nu in balbezit. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Molano is nu in balbezit. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero geeft de bal voor. Cuéllar controleert de bal met de borst. Cuéllar draait met de bal, schiet en ... Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives passt de bal met de wreef. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
william team - magdalenero 1:1

85e minuut.
Palencia is nu in balbezit. Palencia speelt de bal door. Jaimes is nu in balbezit. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
william team - magdalenero 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 68%, magdalenero 32%.
william team - magdalenero 2:1