Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madri mc Lobos Cali
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo speelt de bal door. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera met een sublieme pass. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel. Rincón Morantes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Robledo rent richting de bal. Robledo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cenk de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap. Rincón Morantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Coronado is nu in balbezit. Orduz is nu in balbezit. Coronado onderschept slim de pass. Coronado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 65%, Lobos Cali 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madri mc - Lobos Cali 0:0

48e minuut.
Durán speelt de bal door. Mancera is nu in balbezit. Mancera passt de bal zonder na te denken. Cenk rent richting de bal. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - Lobos Cali 0:1

51e minuut.
Durán speelt de bal door. Robledo is nu in balbezit. Robledo speelt de bal door. Cenk is nu in balbezit. Cenk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar met een sublieme pass. Orduz rent richting de bal. Coronado rent richting de bal. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Cantor bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Gordillo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Izquierdo passt de bal zonder na te denken. Durán probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afanador. Afanador krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo passt de bal in één keer door. Robledo speelt de bal door. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - Lobos Cali 0:2

80e minuut.
Ríos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 48%, Lobos Cali 52%.
real madri mc - Lobos Cali 0:2