Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Fc real madri mc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Jaramillo Vásquez speelt de bal door. Galván kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Nájera zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nájera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nájera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

5e minuut.
Klungelig pakt Olivares de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rendón zal de hoekschop nemen. Poveda is nu in balbezit. Poveda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Dalí is nu in balbezit. Lizarazo rent richting de bal. Lizarazo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí is nu in balbezit. Dalí geeft de bal voor. Herreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño schiet op doel. Paal! Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 60%, real madri mc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florida Fc - real madri mc 0:0

59e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda passt de bal met de wreef. Lizarazo is nu in balbezit. Lizarazo schiet op doel. Rincón Morantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Pajarito rent richting de bal. Lizarazo onderschept slim de pass. Lizarazo speelt de bal door. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - real madri mc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 53%, real madri mc 47%.
Florida Fc - real madri mc 1:0