Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madri mc Florida Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares onderschept slim de pass. Olivares met een sublieme pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado haalt uit met een fantastische trap. Botero Zea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Nájera is nu in balbezit. Nájera passt de bal zonder na te denken. Navarro met een sublieme pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Navarro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salazar. Navarro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navarro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rincón Morantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - Florida Fc 0:1

10e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa geeft een hoge lob. Inworp. Herreño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nájera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dalí geeft de bal voor. Blanco kopt de bal weg. Coronado is nu in balbezit. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera draait met de bal, schiet en ... Paal! Botero Zea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madri mc - Florida Fc 1:1

38e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Poveda rent richting de bal. Arbeláez rent richting de bal. Poveda rent richting de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda rent richting de bal. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Lizarazo rent richting de bal. Lizarazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - Florida Fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 49%, Florida Fc 51%.
real madri mc - Florida Fc 1:2

58e minuut.
Botero Zea met een harde bal richting middenveld. Salazar kopt de bal weg. Klungelig pakt Galván de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Navarro probeert de bal aan de voet te houden. Nájera is nu in balbezit. Nájera speelt de bal door. Coronado rent richting de bal. Coronado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto geeft een hoge lob. Nájera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Afanador rent richting de bal. Afanador passt de bal zonder na te denken. Coronado is nu in balbezit. Blanco probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 39%, Florida Fc 61%.
real madri mc - Florida Fc 1:2