Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tatacio magdalenero
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


16e minuut.
Rojo kan de bal niet met de borst controleren. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero passt de bal met de wreef. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar passt de bal met de wreef. Sequeda rent richting de bal. Sequeda geeft een lange en hoge pass. Ibáñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuéllar is nu in balbezit. Cuéllar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tatacio - magdalenero 0:1

24e minuut.
Pineda Ortiz trapt de bal weg van het doel. Rojo kopt de bal weg. Puerta probeert de bal aan de voet te houden. Bertel is nu in balbezit. Bertel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tatacio - magdalenero 1:1

31e minuut.
Piñeros met een snelle inworp. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Londoño. Londoño krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tello is nu in balbezit. Vives onderschept slim de pass. Vives speelt de bal door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tatacio - magdalenero 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 61%, magdalenero 39%.
tatacio - magdalenero 1:2

74e minuut.
Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Piedra geeft een lange en hoge pass. Daar is Camero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertel is nu in balbezit. Bertel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Londoño met een sublieme pass. Tello rent richting de bal. Vives onderschept slim de pass. Vives haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tatacio - magdalenero 1:3

88e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra met een sublieme pass. Prada is nu in balbezit. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 56%, magdalenero 44%.
tatacio - magdalenero 1:3