Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMA F.C. Lobos Cali
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.4
hopeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Durán met de inworp. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo met een sublieme pass. Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal met de wreef. Saldarriaga rent richting de bal. Cenk onderschept slim de pass. Cenk draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Grijalba rent richting de bal. Grijalba speelt de bal door. Klungelig pakt Alzate Gómez de bal. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cantor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Lozano passt de bal met de wreef. Arizala is nu in balbezit. Alzate Gómez begaat een overtreding. Alzate Gómez krijgt een gele kaart.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calle neemt de hoekschop. Daar is Barón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg.

33e minuut.
Izquierdo passt de bal met de wreef. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arango Jaramillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talero met de inworp. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo speelt de bal door. Cenk rent richting de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - Lobos Cali 0:1

39e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba passt de bal in één keer door. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Barón rent richting de bal. Robledo onderschept slim de pass. Robledo met een sublieme pass. Cenk rent richting de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - Lobos Cali 0:2

44e minuut.
Grijalba speelt de bal door. Talero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arango Jaramillo. Arango Jaramillo krijgt een gele kaart. Talero raakt geblesseerd tijdens het duel. Henríquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez schiet op doel. Cantor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mancera kopt de bal weg. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robledo passt de bal zonder na te denken. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 56%, Lobos Cali 44%.
ALMA F.C. - Lobos Cali 0:2

49e minuut.
Inworp. Calle met de inworp. Robledo geeft een lange en hoge pass. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calle neemt de hoekschop. Mancera is nu in balbezit. Mancera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - Lobos Cali 0:3

78e minuut.
Cenk is nu in balbezit. Cenk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barón de bal. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gordillo komt het veld opgelopen. Ríos komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Cenk heeft problemen om de bal te vangen. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga probeert naar een medespeler te passen. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Zamora met een harde bal richting middenveld. Barón kopt de bal weg. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. Cantor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Pineda Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 50%, Lobos Cali 50%.
ALMA F.C. - Lobos Cali 0:3