Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Cali ALMA F.C.
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Orduz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buendía met de inworp. Grijalba rent richting de bal. Grijalba geeft een hoge lob. Cantor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alzate Gómez de bal. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ... Cantor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - ALMA F.C. 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Robledo is nu in balbezit. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Cenk is nu in balbezit. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobos Cali - ALMA F.C. 1:1

24e minuut.
Daar is Arango Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Jaramillo passt de bal in één keer door. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ... Cantor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - ALMA F.C. 1:2

30e minuut.
Buendía passt de bal met de wreef. Robledo speelt de bal door. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cenk rent richting de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arango Jaramillo geeft de bal voor. Calle kopt de bal weg. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Cenk is nu in balbezit. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 64%, ALMA F.C. 36%.
Lobos Cali - ALMA F.C. 1:2

47e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal zonder na te denken. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Calle probeert naar een medespeler te passen. Cenk is nu in balbezit. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobos Cali - ALMA F.C. 2:2

64e minuut.
Calle is nu in balbezit. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano geeft een hoge lob. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Noguera geeft een lange en hoge pass. Talero kopt de bal weg. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. Arizala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cantor probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Orduz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - ALMA F.C. 2:3

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordillo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancera verovert de bal door een tackle van achteren. Mancera met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 43%, ALMA F.C. 57%.
Lobos Cali - ALMA F.C. 2:3