Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
william team Florida Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen tragic


13e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een hoge lob. Daar is Vizcaíno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vizcaíno passt de bal met de wreef. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Lizarazo verovert de bal door een tackle van achteren. Lizarazo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rendón met een snelle inworp. Klungelig pakt Lizarazo de bal. Lizarazo passt de bal met de wreef. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galván krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Botero Zea met een sublieme pass. Afanador is nu in balbezit. Afanador met een sublieme pass. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Castellano rent richting de bal. Espinosa begaat een overtreding. Castellano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Espinosa speelt de bal door. Jaimes wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 51%, Florida Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
william team - Florida Fc 0:0

64e minuut.
Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta rent richting de bal. Poveda onderschept slim de pass. Lizarazo rent richting de bal. Lizarazo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Molano geeft een hoge lob. Afanador kopt de bal weg. Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Montoya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lizarazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta rent richting de bal. Galván is nu in balbezit. Galván draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 49%, Florida Fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
william team - Florida Fc 0:0