Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Fc william team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes passt de bal in één keer door. Navarro rent richting de bal. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaimes de bal. Jaimes passt de bal met de wreef. Galvis rent richting de bal. Galvis draait met de bal, schiet en ... Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Modesto de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - william team 0:1

28e minuut.
Doeltrap. Ávila trapt de bal weg van het doel. Jaimes kopt de bal weg. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Valencia Díaz rent richting de bal. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florida Fc - william team 1:1

44e minuut.
Modesto met een harde bal richting middenveld. Valencia Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia Díaz speelt de bal door. Galvis is nu in balbezit. Galvis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Botero Zea trapt de bal weg van het doel. Munar kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Ávila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 68%, william team 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florida Fc - william team 1:1

48e minuut.
Acosta probeert naar een medespeler te passen. Olivares rent richting de bal. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Olivares onderschept slim de pass. Olivares schiet op doel. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Jaimes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart. Jaimes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jaimes kan niet meer verder spelen. Yáñez komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Botero Zea speelt de bal door. Klungelig pakt Jaramillo Vásquez de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Espejo geeft de bal voor. Molano rent richting de bal. Montoya begaat een overtreding. Montoya krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal zonder na te denken. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Espejo geeft een hoge lob. Inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munar controleert de bal met de borst. Munar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 43%, william team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Florida Fc - william team 1:1