Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMA F.C. magdalenero
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.9
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Palencia passt de bal zonder na te denken. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto rent richting de bal. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Murcia Guzmán onderschept slim de pass. Murcia Guzmán met een sublieme pass. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives rent richting de bal. Vives haalt uit met een fantastische trap. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives schiet op doel. Galarcio probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madero zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Talero heeft problemen om de bal te vangen. Londoño bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero met een sublieme pass. Sequeda rent richting de bal. Sequeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 59%, magdalenero 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMA F.C. - magdalenero 0:0

73e minuut.
Galarcio geeft een lange en hoge pass. Talero is nu in balbezit. Talero passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Alzate Gómez de bal onder controle te krijgen. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 51%, magdalenero 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMA F.C. - magdalenero 0:0