Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Fc magdalenero
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Londoño bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Londoño raakt geblesseerd tijdens het duel. Londoño met een snel genomen vrije trap. Cuéllar is nu in balbezit. Modesto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuéllar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vives legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:1

13e minuut.
Modesto is nu in balbezit. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo Vásquez onderschept slim de pass. Vives onderschept slim de pass. Vives draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vives is nu in balbezit. Vives schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:2

14e minuut.
Lizarazo speelt de bal door. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peláez geeft een hoge lob. Cuéllar rent richting de bal. Met opzet legt Jaramillo Vásquez zijn tegenspeler op de grond. Jaramillo Vásquez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Murcia Guzmán rent richting de bal. Murcia Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Cuéllar rent richting de bal. Vives is nu in balbezit. Vives schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 43%, magdalenero 57%.
Florida Fc - magdalenero 0:2

49e minuut.
Vives rent richting de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:3

52e minuut.
Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Cuéllar onderschept slim de pass. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Modesto de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava probeert naar een medespeler te passen. Vives is nu in balbezit. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:4

68e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Londoño is nu in balbezit. Londoño met een sublieme pass. Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap. Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:5

74e minuut.
Montoya kopt de bal weg. Londoño probeert de bal met de borst te controleren. Londoño speelt de bal door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Fc - magdalenero 0:6

90e minuut.
Blanco rent richting de bal. Eslava onderschept slim de pass. Eslava speelt de bal door. Cuéllar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Fc 55%, magdalenero 45%.
Florida Fc - magdalenero 0:6