Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magdalenero Florida Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Palencia is nu in balbezit. Palencia geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez is nu in balbezit. Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Munar passt de bal in één keer door. Daar is Banguero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda rent richting de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap. Pineda Ortiz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munar geeft de bal voor. Jaramillo Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Vásquez haalt uit met een fantastische trap. Murcia Guzmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Modesto trapt de bal weg van het doel. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Vives is nu in balbezit. Vives schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cuéllar onderschept slim de pass. Blanco met een sublieme pass. Cuéllar rent richting de bal. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives haalt uit met een fantastische trap. Botero Zea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Londoño de bal. Vives rent richting de bal. Navarro rent richting de bal. Vives onderschept slim de pass. Vives draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Munar geeft de bal voor. Murcia Guzmán rent richting de bal. Poveda onderschept slim de pass. Olivares rent richting de bal. Olivares draait met de bal, schiet en ... Pineda Ortiz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magdalenero 44%, Florida Fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
magdalenero - Florida Fc 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Londoño onderschept slim de pass. Londoño geeft een hoge lob. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Banguero is nu in balbezit. Poveda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poveda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives passt de bal met de wreef. Cuéllar rent richting de bal. Vives rent richting de bal. Vives schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munar met een snelle inworp. Navarro speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares schiet op doel. Pineda Ortiz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Inworp. Sequeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magdalenero - Florida Fc 1:0

75e minuut.
Inworp. Sequeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vives rent richting de bal. Vives schiet op doel. Modesto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jaramillo Vásquez passt de bal zonder na te denken. Murcia Guzmán rent richting de bal. Jaramillo Vásquez begaat een overtreding. Jaramillo Vásquez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magdalenero 43%, Florida Fc 57%.
magdalenero - Florida Fc 1:0