Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tiburon Lobos Cali
Normal Tactiek 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Vallejo speelt de bal door. Gamboa speelt de bal door. Klungelig pakt Valdelamar de bal. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tiburon - Lobos Cali 0:1

11e minuut.
Fino rent richting de bal. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle passt de bal zonder na te denken. Cenk is nu in balbezit. Cenk draait met de bal, schiet en ... Coral Rosero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tiburon - Lobos Cali 0:2

12e minuut.
Noguera is nu in balbezit. Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo rent richting de bal. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Arango Jaramillo is nu in balbezit. Arango Jaramillo geeft een hoge lob. Fino kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Robledo heeft problemen om de bal te vangen. Vallejo rent richting de bal. Izquierdo is nu in balbezit. Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Fino heeft problemen om de bal te vangen. Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Calle probeert naar een medespeler te passen. Cenk rent richting de bal. Cenk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Noguera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiburon 54%, Lobos Cali 46%.
tiburon - Lobos Cali 0:2

49e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk verovert de bal door een tackle van achteren. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tiburon - Lobos Cali 0:3

50e minuut.
Calle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Noguera de bal. Robledo begaat een overtreding. Robledo krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Fino passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calle. Calle krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Mancera geeft een hoge lob. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle onderschept slim de pass. Calle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tiburon - Lobos Cali 0:4

64e minuut.
Mancera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel onderschept slim de pass. Ángel passt de bal zonder na te denken. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo onderschept slim de pass. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Cenk rent richting de bal. Cenk schiet op doel. Coral Rosero bokst de bal weg.

74e minuut.
Izquierdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fino de bal. Robledo met een sublieme pass. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk haalt uit met een fantastische trap. Coral Rosero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tiburon - Lobos Cali 0:5

76e minuut.
Doeltrap. Gordillo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Ríos komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordillo met de inworp. Fino rent richting de bal. Ríos onderschept slim de pass. Ríos schiet op doel. Coral Rosero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiburon 58%, Lobos Cali 42%.
tiburon - Lobos Cali 0:5