Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Cali tiburon
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 15.7
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo geeft een hoge lob. Calle kopt de bal weg. Cenk rent richting de bal. Cenk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Coral Rosero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cenk is nu in balbezit. Cenk schiet op doel. Alcalá probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calle neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cenk rent richting de bal. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - tiburon 1:0

17e minuut.
Calle probeert naar een medespeler te passen. Cenk rent richting de bal. Ángel rent richting de bal. Cenk onderschept slim de pass. Cenk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alcalá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calle met de inworp. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - tiburon 2:0

25e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales passt de bal in één keer door. Cenk rent richting de bal. Cenk schiet op doel. Coral Rosero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Robledo kopt de bal weg. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá is nu in balbezit. Cenk onderschept slim de pass. Cenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - tiburon 3:0

39e minuut.
Robledo is nu in balbezit. Robledo passt de bal met de wreef. Orduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo rent richting de bal. Vallejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 50%, tiburon 50%.
Lobos Cali - tiburon 3:0

49e minuut.
Izquierdo geeft een hoge lob. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo begaat een overtreding. Arévalo krijgt een gele kaart. Calle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robledo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo speelt de bal door. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo speelt de bal door. Robledo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Ríos komt het veld opgelopen. Gordillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 29%, tiburon 71%.
Lobos Cali - tiburon 3:0