Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madri mc tatacio
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas probeert naar een medespeler te passen. Bertel is nu in balbezit. Bertel schiet op doel. Rincón Morantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - tatacio 0:1

4e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva met een sublieme pass. Bertel is nu in balbezit. Bertel draait met de bal, schiet en ... Rincón Morantes bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afanador met de inworp. Piedra rent richting de bal. Nájera onderschept slim de pass. Nájera haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Coronado rent richting de bal. Coronado geeft een lange en hoge pass. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nájera is nu in balbezit. Coronado rent richting de bal. Nájera is nu in balbezit. Nájera draait met de bal, schiet en ... Ibáñez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real madri mc - tatacio 1:1

28e minuut.
Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra rent richting de bal. Nájera verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia speelt de bal door. Coronado rent richting de bal. Nájera is nu in balbezit. Nájera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - tatacio 2:1

43e minuut.
Piedra is nu in balbezit. Coronado onderschept slim de pass. Coronado met een sublieme pass. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 46%, tatacio 54%.
real madri mc - tatacio 2:1

51e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Dalí rent richting de bal. Dalí met een sublieme pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Afanador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nájera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nájera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Nájera is nu in balbezit. Coronado rent richting de bal. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - tatacio 3:1

68e minuut.
Turbay Ayala geeft een lange en hoge pass. Coronado is nu in balbezit. Rojo rent richting de bal. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 35%, tatacio 65%.
real madri mc - tatacio 3:1