Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMA F.C. william team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Soto geeft de bal voor. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno geeft een hoge lob. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grijalba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buendía komt het veld opgelopen. Lozano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lozano geeft een lange en hoge pass. Alzate Gómez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía onderschept slim de pass. Buendía draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo geeft een lange en hoge pass. Paal!

35e minuut.
Jaimes passt de bal in één keer door. Barón rent richting de bal. Barón passt de bal in één keer door. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 55%, william team 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMA F.C. - william team 0:0

57e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón met een sublieme pass. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ... Ávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Henríquez de bal onder controle te krijgen. Jaimes met een sublieme pass. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Castellano schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Céspedes speelt de bal door. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes passt de bal in één keer door. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - william team 0:1

78e minuut.
Jaimes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellano rent richting de bal. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saldarriaga de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Valencia Díaz is nu in balbezit. Buendía verovert de bal door een tackle van achteren. Buendía geeft de bal voor. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 56%, william team 44%.
ALMA F.C. - william team 0:1