Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos Cali Florida Fc
4-1-2-1-2 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Calle kopt de bal weg. Robledo met een sublieme pass. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk haalt uit met een fantastische trap. Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda verovert de bal door een tackle van achteren. Lizarazo rent richting de bal. Lizarazo haalt uit met een fantastische trap. Cantor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - Florida Fc 0:1

27e minuut.
Durán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mancera de bal. Mancera passt de bal met de wreef. Cenk is nu in balbezit. Cenk schiet op doel. Botero Zea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Galván is nu in balbezit. Robledo onderschept slim de pass. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Robledo verovert de bal door een tackle van achteren. Cenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galván zijn tegenspeler op de grond. Galván krijgt een gele kaart. Cenk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cenk kan niet meer verder spelen. Gordillo komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Galván passt de bal zonder na te denken. Orduz is nu in balbezit. Poveda rent richting de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap. Cantor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - Florida Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 41%, Florida Fc 59%.
Lobos Cali - Florida Fc 0:2

50e minuut.
Calle is nu in balbezit. Calle passt de bal in één keer door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo rent richting de bal. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lizarazo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivares komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Modesto controleert de bal met de borst. Modesto probeert naar een medespeler te passen. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos Cali - Florida Fc 1:2

74e minuut.
Munar probeert naar een medespeler te passen. Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Gordillo is nu in balbezit. Gordillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lobos Cali - Florida Fc 2:2

78e minuut.
Montoya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arango Jaramillo is nu in balbezit. Arango Jaramillo passt de bal in één keer door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cantor met een sublieme pass. Modesto controleert de bal met de borst. Calle rent richting de bal. Calle draait met de bal, schiet en ... Botero Zea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Doeltrap. Ríos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa begaat een overtreding. Espinosa krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Orduz passt de bal in één keer door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares passt de bal zonder na te denken. Poveda rent richting de bal. Poveda draait met de bal, schiet en ... Cantor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos Cali 52%, Florida Fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lobos Cali - Florida Fc 2:2