Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
william team tatacio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Rojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Callejas komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Inworp. Turbay Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta rent richting de bal. Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - tatacio 0:1

10e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Jaimes rent richting de bal. Jaimes passt de bal in één keer door. Castellano is nu in balbezit. Castellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
william team - tatacio 1:1

33e minuut.
Leiva met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Bertel bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta is nu in balbezit. Puerta schiet op doel. Ávila bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes onderschept slim de pass. Callejas rent richting de bal. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes haalt uit met een fantastische trap. Ibáñez bokst de bal weg. Daar is Prada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador rent richting de bal. Afanador draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 55%, tatacio 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
william team - tatacio 1:1

50e minuut.
Céspedes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaimes rent richting de bal. Jaimes met een sublieme pass. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tello de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vizcaíno geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñeros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Afanador passt de bal in één keer door. Castellano is nu in balbezit. Castellano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tello de bal onder controle te krijgen. Ibáñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
william team - tatacio 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: william team 52%, tatacio 48%.
william team - tatacio 2:1