Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tatacio william team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Leiva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Afanador met een snelle inworp. Klungelig pakt Jaimes de bal. Jaimes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta speelt de bal door. Castellano is nu in balbezit. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Piedra rent richting de bal. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia Díaz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Puerta rent richting de bal. Puerta speelt de bal door. Daar is Bertel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tatacio - william team 1:0

44e minuut.
Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimes passt de bal met de wreef. Castellano rent richting de bal. Castellano draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tatacio - william team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 52%, william team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tatacio - william team 1:1

47e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta speelt de bal door. Jaimes is nu in balbezit. Jaimes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mayorga rent richting de bal. Inworp. Mayorga met de inworp. Turbay Ayala rent richting de bal. Turbay Ayala geeft een hoge lob. Ávila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Piedra geeft de bal voor. Piñeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vizcaíno zijn tegenspeler op de grond. Vizcaíno krijgt een gele kaart. Piñeros moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Piñeros kan niet meer verder spelen. Espitia komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turbay Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Espitia geeft de bal voor. Céspedes kopt de bal weg. Castellano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tatacio 50%, william team 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tatacio - william team 1:1