Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madri mc ALMA F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Talero passt de bal in één keer door. Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía speelt de bal door. Alzate Gómez is nu in balbezit. Alzate Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez geeft een hoge lob. Pajarito rent richting de bal. Pineda Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Gutiérrez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Salazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Izquierdo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Dalí rent richting de bal. Alzate Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Alzate Gómez passt de bal in één keer door. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zamora met een harde bal richting middenveld. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lozano krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Dalí met een snel genomen vrije trap. Coronado kopt de bal weg. Nájera rent richting de bal. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Buendía probeert naar een medespeler te passen. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez met een sublieme pass. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez schiet op doel. Rincón Morantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 58%, ALMA F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real madri mc - ALMA F.C. 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Nájera de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado passt de bal met de wreef. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Barón probeert naar een medespeler te passen. Henríquez met een sublieme pass. Daar is Dalí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buendía is nu in balbezit. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Soto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ardila komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Talero met de inworp. Buendía is nu in balbezit. Buendía passt de bal in één keer door. Pineda Gutiérrez is nu in balbezit. Pineda Gutiérrez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madri mc - ALMA F.C. 0:1

76e minuut.
Talero bereikt de bal nog maar net als eerste. Talero geeft een hoge lob. Alzate Gómez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineda Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Izquierdo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urrutia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madri mc 48%, ALMA F.C. 52%.
real madri mc - ALMA F.C. 0:1