Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALMA F.C. real madri mc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Doeltrap. Zamora met een harde bal richting middenveld. Dalí kopt de bal weg. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardila geeft de bal voor. Daar is Nájera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nájera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Polo geeft een hoge lob. Daar is Buendía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado is nu in balbezit. Coronado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pajarito met de inworp. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia met een sublieme pass. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALMA F.C. - real madri mc 0:1

37e minuut.
Nájera verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Nájera rent richting de bal. Nájera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galarcio de bal onder controle te krijgen. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 53%, real madri mc 47%.
ALMA F.C. - real madri mc 0:1

48e minuut.
Henríquez passt de bal in één keer door. Buendía is nu in balbezit. Dalí rent richting de bal. Buendía onderschept slim de pass. Buendía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Herreño rent richting de bal. Ardila bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño onderschept slim de pass. Herreño geeft een hoge lob. Coronado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buendía rent richting de bal. Buendía geeft een lange en hoge pass. Rincón Morantes probeert naar een medespeler te passen. Coronado is nu in balbezit. Coronado draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Buendía bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía geeft de bal voor. Henríquez rent richting de bal. Henríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henríquez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Arbeláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía onderschept slim de pass. Buendía passt de bal zonder na te denken. Alzate Gómez rent richting de bal. Alzate Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALMA F.C. - real madri mc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALMA F.C. 38%, real madri mc 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALMA F.C. - real madri mc 1:1