Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SELECCION COLOMBIA pastora f:C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Inworp. Canchila met een snelle inworp. Samudio speelt de bal door. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz rent richting de bal. Navas begaat een overtreding. Díaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sánchez bokst de bal weg.

38e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Oyola onderschept slim de pass. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 56%, pastora f:C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SELECCION COLOMBIA - pastora f:C 0:0

53e minuut.
Canchila geeft een hoge lob. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz speelt de bal door. Gamba is nu in balbezit. Gamba haalt uit met een fantastische trap. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Canchila rent richting de bal. Canchila geeft een hoge lob. Inworp. Grillo met een snelle inworp. Espejo geeft een lange en hoge pass. Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Canchila geeft een hoge lob. Montealegre rent richting de bal. Montealegre geeft de bal voor. Nieto rent richting de bal. Nieto geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba rent richting de bal. Cantor verovert de bal door een tackle van achteren. Cantor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - pastora f:C 0:1

77e minuut.
Samudio met een snelle inworp. Mateus geeft een lange en hoge pass. Navas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - pastora f:C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 43%, pastora f:C 57%.
SELECCION COLOMBIA - pastora f:C 0:2