Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico nacional junior vortice
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco met een sublieme pass. Betancour Cuartas rent richting de bal. Betancour Cuartas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Doeltrap. Campusano met een harde bal richting middenveld. Salcedo kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Esquivel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liévano heeft problemen om de bal te vangen. Liévano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 55%, vortice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico nacional junior - vortice 0:0

57e minuut.
Betancour Cuartas speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Parada rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico nacional junior - vortice 1:0

69e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Cortés is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
atletico nacional junior - vortice 1:1

73e minuut.
Arroyo met een sublieme pass. Klungelig pakt Parada de bal. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... Cortés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuadrado bokst de bal weg.

83e minuut.
Betancour Cuartas rent richting de bal. Liévano verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 51%, vortice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
atletico nacional junior - vortice 1:1