Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lopez loldes madellin
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Galarcio probeert naar een medespeler te passen. Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa draait met de bal, schiet en ... Morena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Otero de bal. Torres is nu in balbezit. Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otero krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Torres probeert de bal met de borst te controleren. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldas is nu in balbezit. Otero onderschept slim de pass. Otero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía speelt de bal door. Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibasosa onderschept slim de pass. Tibasosa draait met de bal, schiet en ... Morena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - madellin 1:0

36e minuut.
Noguera heeft problemen om de bal te vangen. Caldas rent richting de bal. Noguera maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Noguera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Noguera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Buriticá geeft een hoge lob. Inworp. Losada met een snelle inworp. Fandiño rent richting de bal. Fandiño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero passt de bal in één keer door. Tibasosa rent richting de bal. Tibasosa draait met de bal, schiet en ... Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - madellin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 46%, madellin 54%.
lopez loldes - madellin 2:0

54e minuut.
Galarcio met een snelle inworp. Gordo speelt de bal door. Mosquera Mejía probeert naar een medespeler te passen. Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa schiet op doel. Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Galarcio is nu in balbezit. Galarcio probeert naar een medespeler te passen. Gordo met een sublieme pass. Tibasosa rent richting de bal. Tibasosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - madellin 3:0

72e minuut.
Mosquera Mejía kopt de bal weg. Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Tibasosa is nu in balbezit. Tibasosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 58%, madellin 42%.
lopez loldes - madellin 3:0