Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLICOS ANTIDEPORTIVO F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Morena geeft een lange en hoge pass. Zea kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerez de bal. Morceli geeft de bal voor. Mosquera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ospina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovalle met de inworp. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Triana heeft problemen om de bal te vangen. Zea is nu in balbezit. Zea passt de bal met de wreef. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:0

32e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Durden rent richting de bal. Durden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zea passt de bal in één keer door. Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ospina krijgt een gele kaart. Mosquera heeft problemen om de bal te vangen. Morales Otero rent richting de bal. Mosquera begaat een overtreding. Mosquera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 38%, ANTIDEPORTIVO F.C. 62%.
COLICOS - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:0

51e minuut.
Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Otero onderschept slim de pass. Triana onderschept slim de pass. Triana geeft een hoge lob. Mayorga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Rueda speelt de bal door. Jerez rent richting de bal. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden haalt uit met een fantastische trap. Barajas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ovalle passt de bal met de wreef. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLICOS - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:1

69e minuut.
Mayorga rent richting de bal. Durden probeert naar een medespeler te passen. Morceli is nu in balbezit. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 46%, ANTIDEPORTIVO F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLICOS - ANTIDEPORTIVO F.C. 1:1