Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vortice pastora f:C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hincapié rent richting de bal. Monzón onderschept slim de pass. Monzón passt de bal in één keer door. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Campusano trapt de bal weg van het doel. Díaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liévano. Liévano krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Monzón met de inworp. Cantor is nu in balbezit. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Patarroyo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vortice - pastora f:C 0:1

9e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez speelt de bal door. Liévano met een sublieme pass. Ojeda heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cantor is nu in balbezit. Cantor passt de bal in één keer door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. López Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vortice - pastora f:C 0:2

25e minuut.
Canchila passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Samudio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samudio krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cantor rent richting de bal. Cantor met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. López Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mateus onderschept slim de pass. Mateus geeft een lange en hoge pass. Daar is Patarroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel. López Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Daar is Liévano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateus rent richting de bal. Ojeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Palencia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutiérrez met de inworp. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Palencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liévano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palencia. Palencia krijgt een gele kaart. Liévano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santos bokst de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vortice - pastora f:C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vortice 61%, pastora f:C 39%.
vortice - pastora f:C 1:2

46e minuut.
Mateus passt de bal met de wreef. Samudio speelt de bal door. Canchila is nu in balbezit. Liévano verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vortice - pastora f:C 2:2

62e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda rent richting de bal. Canchila speelt de bal door. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Monzón met de inworp. Cantor rent richting de bal. Cantor geeft een hoge lob. Campusano probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Patarroyo met een harde bal richting middenveld. Enríquez kopt de bal weg. Canchila rent richting de bal. Liévano verovert de bal door een tackle van achteren. Liévano haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.

86e minuut.
Patarroyo probeert naar een medespeler te passen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez met een sublieme pass. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Flores rent richting de bal. Samudio onderschept slim de pass. Samudio probeert naar een medespeler te passen. Cantor rent richting de bal. Cantor passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vortice 48%, pastora f:C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vortice - pastora f:C 2:2