Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLICOS madellin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Losada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arias Cardona rent richting de bal. Arias Cardona geeft de bal voor. Robayo rent richting de bal. Robayo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barriaga is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barriaga is nu in balbezit. Barriaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - madellin 0:1

4e minuut.
Arias Cardona speelt de bal door. Durden speelt de bal door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ... Montaña probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Robayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robayo met een sublieme pass. Barriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Zea onderschept slim de pass. Zea speelt de bal door. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLICOS - madellin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 44%, madellin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLICOS - madellin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 39%, madellin 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLICOS - madellin 1:1