Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pastora f:C atletico nacional junior
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Cantor is nu in balbezit. Arroyo onderschept slim de pass. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Arizala met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz passt de bal in één keer door. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Salcedo kopt de bal weg. Palencia heeft problemen om de bal te vangen. Betancour Cuartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Betancour Cuartas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Díaz kopt de bal weg. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateus. Mateus krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Canchila rent richting de bal. Betancour Cuartas is nu in balbezit. Canchila verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya is nu in balbezit. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Samudio is nu in balbezit. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor onderschept slim de pass. Oyola is nu in balbezit. Oyola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cantor met een sublieme pass. Samudio rent richting de bal. Esquivel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cortés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samudio met de inworp. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Oyola springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - atletico nacional junior 1:0

29e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz geeft de bal voor. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Barón rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya passt de bal met de wreef. Betancour Cuartas rent richting de bal. Betancour Cuartas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pastora f:C - atletico nacional junior 1:1

39e minuut.
Salcedo neemt de hoekschop. Franco kopt de bal weg. Betancour Cuartas kan de bal niet met de borst controleren. Betancour Cuartas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 42%, atletico nacional junior 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pastora f:C - atletico nacional junior 1:1

46e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal in één keer door. Triviño heeft problemen om de bal te vangen. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Esquivel met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Mateus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mateus krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. Canchila kopt de bal weg. Klungelig pakt Arroyo de bal. Cantor verovert de bal door een tackle van achteren. Cantor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Arizala geeft de bal voor. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een hoge lob. Betancour Cuartas rent richting de bal. Betancour Cuartas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Klungelig pakt Triviño de bal. Díaz rent richting de bal. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Arizala bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola rent richting de bal. Arizala is nu in balbezit. Oyola onderschept slim de pass. Oyola schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 38%, atletico nacional junior 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pastora f:C - atletico nacional junior 1:1