Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico nacional junior pastora f:C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
López Zambrano onderschept slim de pass. López Zambrano met een sublieme pass. Triviño rent richting de bal. Cantor onderschept slim de pass. Cantor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Arizala rent richting de bal. Monzón onderschept slim de pass. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Cantor is nu in balbezit. Cantor passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cuadrado met een harde bal richting middenveld. Díaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Arroyo de bal. Cantor verovert de bal door een tackle van achteren. Cantor haalt uit met een fantastische trap. Cuadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico nacional junior - pastora f:C 0:1

19e minuut.
Canchila bereikt de bal nog maar net als eerste. Canchila geeft de bal voor. Samudio kopt de bal weg. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mateus onderschept slim de pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mateus verovert de bal door een tackle van achteren. Mateus speelt de bal door. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Franco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mateus. Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Arroyo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porras heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Santos bokst de bal weg.

38e minuut.
Barón is nu in balbezit. Barón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salcedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montoya geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 48%, pastora f:C 52%.
atletico nacional junior - pastora f:C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 50%, pastora f:C 50%.
atletico nacional junior - pastora f:C 0:1