Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madellin ANTIDEPORTIVO F.C.
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura onderschept slim de pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ovalle onderschept slim de pass. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo met een sublieme pass. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madellin - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:1

13e minuut.
Murillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ovalle met de inworp. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Garavito probeert de bal aan de voet te houden. Ovalle rent richting de bal. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madellin - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:2

24e minuut.
Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montaña de bal. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Robayo kopt de bal weg. Daar is Arias Cardona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mayorga is nu in balbezit. Arias Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Arias Cardona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Barajas speelt de bal door. Carrillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Arias Cardona de bal. Barriaga rent richting de bal. Barriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madellin 55%, ANTIDEPORTIVO F.C. 45%.
madellin - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:2

55e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía schiet op doel. Na een snelle pass probeert Useche de bal onder controle te krijgen. Morena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Carrillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Torres kan niet meer verder spelen. Barragán komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga passt de bal in één keer door. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Morena trapt de bal weg. Mayorga kopt de bal weg. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap. Morena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madellin 64%, ANTIDEPORTIVO F.C. 36%.
madellin - ANTIDEPORTIVO F.C. 0:2