Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTIDEPORTIVO F.C. madellin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Segura rent richting de bal. Urrutia rent richting de bal. Met opzet legt Segura zijn tegenspeler op de grond. Segura is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Urrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urrutia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Urquijo de bal. Barriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriaga haalt uit met een fantastische trap. Barajas bokst de bal weg.

9e minuut.
Morena probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fandiño de bal. Mayorga rent richting de bal. Fandiño verovert de bal door een tackle van achteren. Fandiño draait met de bal, schiet en ... Barajas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Robayo speelt de bal door. Barriaga rent richting de bal. Fandiño is nu in balbezit. Fandiño haalt uit met een fantastische trap. Barajas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - madellin 0:1

27e minuut.
Morena trapt de bal weg. Torres kopt de bal weg. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriaga rent richting de bal. Barriaga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - madellin 0:2

31e minuut.
Morceli geeft de bal voor. Inworp. Losada met een snelle inworp. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandiño geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Caldas is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo passt de bal met de wreef. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap. Morena bokst de bal weg.

40e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo met een sublieme pass. Mosquera Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - madellin 1:2

41e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart. Torres roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Torres kan niet meer verder spelen. Garavito komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía onderschept slim de pass. Useche rent richting de bal. Mosquera Mejía onderschept slim de pass. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTIDEPORTIVO F.C. 53%, madellin 47%.
ANTIDEPORTIVO F.C. - madellin 1:2

52e minuut.
Robayo is nu in balbezit. Robayo met een sublieme pass. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriaga rent richting de bal. Barriaga schiet op doel. Barajas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle onderschept slim de pass. Ovalle met een sublieme pass. Mosquera Mejía heeft problemen om de bal te vangen. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Garavito geeft een lange en hoge pass. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquijo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urquijo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTIDEPORTIVO F.C. 56%, madellin 44%.
ANTIDEPORTIVO F.C. - madellin 1:2