Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLICOS lopez loldes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Gordo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Congo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durden rent richting de bal. Durden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tibasosa rent richting de bal. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ospina speelt de bal door. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rueda kopt de bal weg. Ibáñez heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Gamba zijn tegenspeler op de grond. Gamba krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mosquera Mejía met een sublieme pass. Otero rent richting de bal. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Tibasosa is nu in balbezit. Castiblanco is nu in balbezit. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - lopez loldes 0:1

41e minuut.
Galarcio controleert de bal met de borst. Durden rent richting de bal. Durden speelt de bal door. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Enríquez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLICOS - lopez loldes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 40%, lopez loldes 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLICOS - lopez loldes 1:1

60e minuut.
Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero passt de bal in één keer door. Castiblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - lopez loldes 1:2

71e minuut.
Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden probeert naar een medespeler te passen. Gamba is nu in balbezit. Ibáñez onderschept slim de pass. Ibáñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gordo met een snelle inworp. Galarcio is nu in balbezit. Galarcio met een sublieme pass. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 50%, lopez loldes 50%.
COLICOS - lopez loldes 1:2