Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lopez loldes pastora f:C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor passt de bal zonder na te denken. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Gamba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero met een sublieme pass. Tibasosa rent richting de bal. Tibasosa draait met de bal, schiet en ... Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - pastora f:C 1:0

14e minuut.
Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba rent richting de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Enríquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lopez loldes - pastora f:C 1:1

22e minuut.
Gordo probeert naar een medespeler te passen. Noguera is nu in balbezit. Canchila begaat een overtreding. Canchila krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio onderschept slim de pass. Samudio met een sublieme pass. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Enríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - pastora f:C 1:2

32e minuut.
Corrales speelt de bal door. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor passt de bal zonder na te denken. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Morales Otero geeft een hoge lob. Galarcio kopt de bal weg. Corrales rent richting de bal. Noguera onderschept slim de pass. Noguera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 62%, pastora f:C 38%.
lopez loldes - pastora f:C 1:2

55e minuut.
Mosquera Mejía speelt de bal door. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Sofiane is nu in balbezit. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Enríquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cantor passt de bal met de wreef. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá verovert de bal door een tackle van achteren. Cantor rent richting de bal. Cantor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor is nu in balbezit. Galarcio verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola is nu in balbezit. Oyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Monzón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sofiane. Monzón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Galarcio probeert naar een medespeler te passen. Otero probeert naar een medespeler te passen. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Tibasosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 66%, pastora f:C 34%.
lopez loldes - pastora f:C 1:2