Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SELECCION COLOMBIA madellin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Murillo rent richting de bal. Grillo verovert de bal door een tackle van achteren. Grillo speelt de bal door. Espejo is nu in balbezit. Espejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Caldas met een sublieme pass. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillo passt de bal met de wreef. Gamba is nu in balbezit. Gamba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Espejo rent richting de bal. Espejo draait met de bal, schiet en ... Daar is Montaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamba is nu in balbezit. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 45%, madellin 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SELECCION COLOMBIA - madellin 0:0

47e minuut.
Laverde rent richting de bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto passt de bal met de wreef. Gamba is nu in balbezit. Gamba draait met de bal, schiet en ... Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Torres is nu in balbezit. Nieto is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Laverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriaga passt de bal in één keer door. Fandiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Fandiño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fandiño is nu in balbezit. Fandiño geeft een hoge lob. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - madellin 0:1

83e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Inworp. Grillo met een snelle inworp. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 29%, madellin 71%.
SELECCION COLOMBIA - madellin 0:1