Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madellin pastora f:C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada passt de bal met de wreef. Cantor is nu in balbezit. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barón met een snelle inworp. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft de bal voor. Oyola springt en kopt de bal. Morena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. Daar is Montaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyola rent richting de bal. Oyola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
madellin - pastora f:C 0:1

18e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal met de wreef. Caldas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola onderschept slim de pass. Oyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madellin - pastora f:C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madellin 56%, pastora f:C 44%.
madellin - pastora f:C 0:2

62e minuut.
Arias Cardona passt de bal zonder na te denken. Cantor probeert naar een medespeler te passen. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola draait met de bal, schiet en ... Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madellin - pastora f:C 0:3

68e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor speelt de bal door. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... Morena probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mateus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corrales komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantor geeft een hoge lob. Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arias Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz is nu in balbezit. Díaz probeert naar een medespeler te passen. Oyola is nu in balbezit. Oyola schiet op doel. Morena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Monzón probeert naar een medespeler te passen. Oyola probeert de bal aan de voet te houden. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madellin 67%, pastora f:C 33%.
madellin - pastora f:C 0:3