Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico nacional junior madellin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
López Zambrano geeft de bal voor. Paredes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caldas. Caldas krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia begaat een overtreding. Montoya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Triviño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montaña heeft problemen om de bal te vangen. Montoya rent richting de bal. Montoya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
atletico nacional junior - madellin 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Arroyo de bal. Torres is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroyo. Arroyo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Triviño is nu in balbezit. Caldas onderschept slim de pass. Caldas passt de bal zonder na te denken. Barriaga rent richting de bal. Barriaga schiet op doel. Cuadrado bokst de bal weg.

34e minuut.
Useche geeft een lange en hoge pass. Arizala kopt de bal weg. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Triviño onderschept slim de pass. Triviño passt de bal in één keer door. Useche rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 31%, madellin 69%.
atletico nacional junior - madellin 1:0

75e minuut.
Arroyo speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal zonder na te denken. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Klungelig pakt Useche de bal. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Morena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Montaña probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franco zal de hoekschop nemen. Daar is Paredes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche geeft de bal voor. Arroyo kopt de bal weg. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional junior 46%, madellin 54%.
atletico nacional junior - madellin 1:0