Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLICOS SELECCION COLOMBIA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Espejo probeert de bal aan de voet te houden. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea passt de bal in één keer door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Gamba is nu in balbezit. Castiblanco verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo onderschept slim de pass. Espejo schiet op doel. Céspedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLICOS - SELECCION COLOMBIA 0:1

24e minuut.
Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda passt de bal in één keer door. Durden is nu in balbezit. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Durden passt de bal in één keer door. Ibáñez is nu in balbezit. Met opzet legt Navas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Navas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Navas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 61%, SELECCION COLOMBIA 39%.
COLICOS - SELECCION COLOMBIA 0:1

66e minuut.
Salas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rueda met de inworp. Durden rent richting de bal. Durden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLICOS 45%, SELECCION COLOMBIA 55%.
COLICOS - SELECCION COLOMBIA 0:1