Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SELECCION COLOMBIA COLICOS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Espejo passt de bal in één keer door. Triana is nu in balbezit. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rueda met een snelle inworp. Durden rent richting de bal. Durden geeft een lange en hoge pass. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Congo is nu in balbezit. Alzate Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzate Gómez speelt de bal door. Nieto rent richting de bal. Nieto met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Triana met een snelle inworp. Mosquera speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 37%, COLICOS 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SELECCION COLOMBIA - COLICOS 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón met een snelle inworp. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Navas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mantilla komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Montealegre kopt de bal weg. Durden is nu in balbezit. Durden passt de bal zonder na te denken. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Durden probeert naar een medespeler te passen. Zea speelt de bal door. Durden rent richting de bal. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SELECCION COLOMBIA - COLICOS 0:1

81e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Córdoba geeft een lange en hoge pass. Castiblanco heeft problemen om de bal te vangen. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SELECCION COLOMBIA 48%, COLICOS 52%.
SELECCION COLOMBIA - COLICOS 0:1