Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lopez loldes atletico nacional junior
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Montoya passt de bal zonder na te denken. Paredes is nu in balbezit. Galarcio onderschept slim de pass. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Enríquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morales Otero met de inworp. Otero is nu in balbezit. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lopez loldes - atletico nacional junior 1:0

27e minuut.
Arizala probeert naar een medespeler te passen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Franco is nu in balbezit. Franco geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gordo is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Gordo maakt een afschuwelijke overtreding. Montoya raakt geblesseerd tijdens het duel. Montoya komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 50%, atletico nacional junior 50%.
lopez loldes - atletico nacional junior 1:0

69e minuut.
Montoya rent richting de bal. Montoya schiet op doel. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft een hoge lob. Buriticá heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salcedo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Enríquez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lopez loldes 64%, atletico nacional junior 36%.
lopez loldes - atletico nacional junior 1:0