Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ANTIDEPORTIVO F.C. SELECCION COLOMBIA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Barbosa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grillo met de inworp. Espejo is nu in balbezit. Espejo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mosquera Mejía schiet op doel. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Córdoba kopt de bal weg. Klungelig pakt Mosquera Mejía de bal. Mosquera Mejía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 1:0

25e minuut.
Morena met de inworp. Espejo rent richting de bal. Espejo passt de bal zonder na te denken. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Morena rent richting de bal. Grillo onderschept slim de pass. Grillo speelt de bal door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal met de wreef. Mosquera Mejía is nu in balbezit. Mosquera Mejía draait met de bal, schiet en ... Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 2:0

34e minuut.
Urquijo rent richting de bal. Urquijo passt de bal zonder na te denken. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Mosquera Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera Mejía draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grillo rent richting de bal. Grillo passt de bal met de wreef. Daar is Espejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espejo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barbosa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Calderón neemt de hoekschop. Morena heeft problemen om de bal te vangen. Grillo rent richting de bal. Grillo schiet op doel. Barajas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gamba de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTIDEPORTIVO F.C. 48%, SELECCION COLOMBIA 52%.
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 2:1

59e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal met de wreef. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Espejo is nu in balbezit. Gamba onderschept slim de pass. Espejo is nu in balbezit. Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Grillo met de inworp. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal zonder na te denken. Mosquera Mejía rent richting de bal. Mosquera Mejía haalt uit met een fantastische trap. Montealegre probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANTIDEPORTIVO F.C. 55%, SELECCION COLOMBIA 45%.
ANTIDEPORTIVO F.C. - SELECCION COLOMBIA 3:1