Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-07 01:23
  • Competitiewedstrijd: Primera D.04 [del]
  • Stadion: MALINA
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 12903
MAPINC CLUB los crack f.c
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten weak
weak Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Meneses rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tavera. Meneses raakt geblesseerd tijdens het duel. Zassowski met een snel genomen vrije trap. Riveros probeert de bal met de borst te controleren. Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses geeft de bal voor. Sabir is nu in balbezit. Sabir haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPINC CLUB - los crack f.c 1:0

9e minuut.
Meneses met een sublieme pass. Glogovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Glogovac met een sublieme pass. Sabir is nu in balbezit. Sabir draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Meneses kan de bal niet met de borst controleren. Mojica is nu in balbezit. Met opzet legt Glogovac zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Glogovac naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mojica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Dalmonte met een snelle inworp. Sotomayor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esca. Esca krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zassowski rent richting de bal. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor passt de bal met de wreef. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Meneses is nu in balbezit. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Sabir is nu in balbezit. Sabir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zassowski is nu in balbezit. Zassowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sabir de bal. Meneses rent richting de bal. Meneses schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Esca is nu in balbezit. Esca passt de bal in één keer door. Sabir heeft problemen om de bal te vangen. Meneses is nu in balbezit. Meneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Leiva passt de bal met de wreef. Mátiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir verovert de bal door een tackle van achteren. Sabir haalt uit met een fantastische trap. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPINC CLUB 38%, los crack f.c 62%.
MAPINC CLUB - los crack f.c 1:0

51e minuut.
Esca kopt de bal weg. Perea heeft problemen om de bal te vangen. Dalmonte rent richting de bal. Dalmonte geeft een lange en hoge pass. Meneses springt en kopt de bal. Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sabir de bal. Sabir draait met de bal, schiet en ... Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mátiz heeft problemen om de bal te vangen. Meneses rent richting de bal. Meneses schiet op doel. Sabir probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPINC CLUB - los crack f.c 2:0

61e minuut.
Kisielewski met een sublieme pass. Sabir kopt de bal weg. Meneses is nu in balbezit. Klungelig pakt Meneses de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Esca onderschept slim de pass. Dalmonte is nu in balbezit. Dalmonte met een sublieme pass. Sabir is nu in balbezit. Sabir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrasco trapt de bal weg. Esca kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabir de bal. Sabir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Oscuro geeft een hoge lob. Riveros is nu in balbezit. Sabir onderschept slim de pass. Sabir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPINC CLUB - los crack f.c 3:0

88e minuut.
Sabir passt de bal zonder na te denken. Zuluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses passt de bal met de wreef. Sabir rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAPINC CLUB - los crack f.c 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAPINC CLUB 33%, los crack f.c 67%.
MAPINC CLUB - los crack f.c 4:0