Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cachacos Talento FC-2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Varón de bal. Montes rent richting de bal. Montes draait met de bal, schiet en ... Carvajal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salinas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
cachacos - Talento FC-2 1:0

11e minuut.
Montes rent richting de bal. Varón is nu in balbezit. Vinasco onderschept slim de pass. Vinasco schiet op doel. Carvajal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cachacos - Talento FC-2 2:0

15e minuut.
Montes passt de bal zonder na te denken. Ortega speelt de bal door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cachacos - Talento FC-2 2:1

16e minuut.
Montes speelt de bal door. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil probeert naar een medespeler te passen. Santander rent richting de bal. Santander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assad rent richting de bal. López Michelsen begaat een overtreding. Assad raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Assad kan niet meer verder spelen. Luengas komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Daar is Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mosquera. Mosquera krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Luengas met een snelle inworp. Báez kan de bal niet met de borst controleren. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cachacos - Talento FC-2 3:1

39e minuut.
Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes probeert naar een medespeler te passen. Vinasco is nu in balbezit. Vinasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cachacos - Talento FC-2 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cachacos 37%, Talento FC-2 63%.
cachacos - Talento FC-2 4:1

66e minuut.
Daar is Báez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes is nu in balbezit. Montes passt de bal in één keer door. Salinas rent richting de bal. Salinas passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Urbano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Celis de bal. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis onderschept slim de pass. Celis speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cachacos 40%, Talento FC-2 60%.
cachacos - Talento FC-2 4:1