Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los crack f.c Talento FC-2
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mosquera onderschept slim de pass. Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los crack f.c - Talento FC-2 0:1

6e minuut.
Salinas kopt de bal weg. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez maakt een afschuwelijke overtreding. Báez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gómez Alzate rent richting de bal. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Assad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Assad krijgt een gele kaart. Chacón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chacón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otero is nu in balbezit. Otero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sarmiento geeft de bal voor. Inworp. Gómez Alzate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón geeft een lange en hoge pass. Jerez is nu in balbezit. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los crack f.c - Talento FC-2 1:1

29e minuut.
Báez rent richting de bal. Tavera onderschept slim de pass. Tavera probeert naar een medespeler te passen. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tavera rent richting de bal. Tavera passt de bal met de wreef. Otero rent richting de bal. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los crack f.c 44%, Talento FC-2 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los crack f.c - Talento FC-2 1:1

61e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Salinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carvajal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño geeft de bal voor. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Alzate bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Alzate haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zuluaga rent richting de bal. Zuluaga geeft een lange en hoge pass. Jerez kopt de bal weg. Briceño geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Riveros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortega met de inworp. Daar is Gómez Alzate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Alzate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Gómez Alzate met een snelle inworp. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera passt de bal zonder na te denken. Briceño geeft de bal voor. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los crack f.c - Talento FC-2 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los crack f.c 52%, Talento FC-2 48%.
los crack f.c - Talento FC-2 1:2