Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK NAVIO Baron Rojo SUR
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Peñuela rent richting de bal. Peñuela geeft een hoge lob. Valero kopt de bal weg. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Baron Rojo SUR 1:0

19e minuut.
Sosa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuervo met een snelle inworp. Silva rent richting de bal. Silva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fuentes kopt de bal weg. Vásquez probeert de bal aan de voet te houden. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Baron Rojo SUR 2:0

35e minuut.
Casierra passt de bal met de wreef. Fuentes is nu in balbezit. González maakt een afschuwelijke overtreding. González krijgt een gele kaart. Fuentes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valero komt bij de bal en schiet. Polanía bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Baron Rojo SUR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 43%, Baron Rojo SUR 57%.
SPARTAK NAVIO - Baron Rojo SUR 3:0

47e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva met een sublieme pass. Sosa met een sublieme pass. Burgos rent richting de bal. Burgos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Eslava onderschept slim de pass. Eslava probeert naar een medespeler te passen. Coronado speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Coronado kopt de bal weg. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes onderschept slim de pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 44%, Baron Rojo SUR 56%.
SPARTAK NAVIO - Baron Rojo SUR 3:0