Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baron Rojo SUR SPARTAK NAVIO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 22.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Eslava geeft een hoge lob. Fuentes kopt de bal weg. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Polanía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baron Rojo SUR - SPARTAK NAVIO 0:1

12e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Bermúdez is nu in balbezit. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Coronado rent richting de bal. Coronado passt de bal zonder na te denken. Triana is nu in balbezit. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana geeft de bal voor. Inworp. Casierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silva geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ovalle kopt de bal weg. Klungelig pakt Triana de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baron Rojo SUR - SPARTAK NAVIO 0:2

39e minuut.
Daar is Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovalle onderschept slim de pass. Ovalle probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baron Rojo SUR 52%, SPARTAK NAVIO 48%.
Baron Rojo SUR - SPARTAK NAVIO 0:2

64e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Toledo geeft een lange en hoge pass. Peñuela geeft een lange en hoge pass. Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras draait met de bal, schiet en ... Ibarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuentes de bal onder controle te krijgen. Valero rent richting de bal. Silva begaat een overtreding. Valero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Valero kan niet meer verder spelen. Mejía Guzmán komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Casierra kan de bal niet met de borst controleren. Jaramillo Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casierra krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Burgos geeft een hoge lob. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vásquez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Guevara rent richting de bal. Coronado verovert de bal door een tackle van achteren. Coronado passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baron Rojo SUR 57%, SPARTAK NAVIO 43%.
Baron Rojo SUR - SPARTAK NAVIO 0:2