Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyones FC ind nacional
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Salgado rent richting de bal. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Velandia passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal zonder na te denken. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Velasco kopt de bal weg. Rojo probeert de bal met de borst te controleren. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aristizábal de bal onder controle te krijgen. Palencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Velandia speelt de bal door. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boyones FC - ind nacional 0:1

21e minuut.
Jiménez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcalá met een snelle inworp. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Franco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cantor de bal onder controle te krijgen. Cantor passt de bal in één keer door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sosa is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 52%, ind nacional 48%.
Boyones FC - ind nacional 0:1

55e minuut.
Novoa geeft de bal voor. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis is nu in balbezit. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito onderschept slim de pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito onderschept slim de pass. Garavito draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Novoa onderschept slim de pass. Novoa speelt de bal door. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Ávila is nu in balbezit. Ávila passt de bal in één keer door. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boyones FC - ind nacional 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 37%, ind nacional 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boyones FC - ind nacional 1:1