Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ind nacional Fundación José kalasanz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Garavito is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Holmes passt de bal zonder na te denken. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Amara is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Garavito rent richting de bal. Garavito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz rent richting de bal. Sáenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Fundación José kalasanz 0:1

24e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peña raakt geblesseerd tijdens het duel. Amara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Aristizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Fundación José kalasanz 0:2

28e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal met de wreef. Cantor met een sublieme pass. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá probeert naar een medespeler te passen. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 53%, Fundación José kalasanz 47%.
ind nacional - Fundación José kalasanz 0:2

47e minuut.
Rojo rent richting de bal. Peña rent richting de bal. Rojo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peña kan niet meer verder spelen. Mancera komt het veld opgelopen. Amara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena speelt de bal door. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz draait met de bal, schiet en ... Angulo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Barco Vargas rent richting de bal. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz schiet op doel. Palencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Fundación José kalasanz 0:3

68e minuut.
Novoa geeft een lange en hoge pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal in één keer door. Garavito rent richting de bal. Garavito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 47%, Fundación José kalasanz 53%.
ind nacional - Fundación José kalasanz 0:3