Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyones FC grisales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Corredor verovert de bal door een tackle van achteren. Corredor speelt de bal door. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Quijano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trejos zijn tegenspeler op de grond. Quijano raakt geblesseerd tijdens het duel. Quijano met een snel genomen vrije trap. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Báez de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Yépez Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco rent richting de bal. Yépez Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Yépez Parada geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyones FC - grisales 0:1

13e minuut.
Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras passt de bal zonder na te denken. Moncada is nu in balbezit. Moncada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Quijano probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boyones FC - grisales 1:1

24e minuut.
Corredor is nu in balbezit. Corredor passt de bal zonder na te denken. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras is nu in balbezit. Lleras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 58%, grisales 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boyones FC - grisales 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Heredia de bal. Heredia passt de bal met de wreef. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada schiet op doel. Jiménez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyones FC - grisales 1:2

67e minuut.
Heredia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cárdenas met een snelle inworp. Sosa is nu in balbezit. Sosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yépez Parada de bal onder controle te krijgen. Galvis rent richting de bal. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Velasco de bal. Heredia geeft een lange en hoge pass. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada onderschept slim de pass. Moncada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boyones FC - grisales 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 50%, grisales 50%.
Boyones FC - grisales 1:3