Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grisales Espain
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guayacán is nu in balbezit. Yépez Parada met een sublieme pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Trejos met een snelle inworp. Lleras rent richting de bal. Cajamarca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lleras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lleras legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

14e minuut.
Modesto geeft de bal voor. Inworp. Corredor met de inworp. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lleras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Moncada onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cajamarca. Moncada raakt geblesseerd tijdens het duel. Lleras wilt de vrije trap nemen. Munévar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grisales - Espain 1:0

21e minuut.
Moncada is nu in balbezit. Lleras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cajamarca. Lleras raakt geblesseerd tijdens het duel. Lleras wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Modesto probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo passt de bal met de wreef. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Salas speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gamba is nu in balbezit. Gallo onderschept slim de pass. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cajamarca is nu in balbezit. Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cajamarca verovert de bal door een tackle van achteren. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Munévar met een harde bal richting middenveld. Salas speelt de bal door. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo haalt uit met een fantastische trap. Llorente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 54%, Espain 46%.
grisales - Espain 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Modesto de bal onder controle te krijgen. Lleras is nu in balbezit. Lleras passt de bal zonder na te denken. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... Llorente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Monzón probeert naar een medespeler te passen. Lleras rent richting de bal. Lleras passt de bal zonder na te denken. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Peralta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 50%, Espain 50%.
grisales - Espain 1:0