Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Espain grisales
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Guayacán rent richting de bal. Guayacán met een sublieme pass. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas passt de bal met de wreef. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Báez onderschept slim de pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Moncada is nu in balbezit. Moncada schiet op doel. Munévar bokst de bal weg.

20e minuut.
Gamba geeft de bal voor. Inworp. Ahumada met de inworp. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Campusano kopt de bal weg. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salas. Salas krijgt een gele kaart. Monzón raakt geblesseerd tijdens het duel. Monzón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moncada rent richting de bal. Moncada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Campusano onderschept slim de pass. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Llorente trapt de bal weg van het doel. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rubio zijn tegenspeler op de grond. Rubio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espain 47%, grisales 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Espain - grisales 0:0

46e minuut.
Moncada probeert naar een medespeler te passen. Lleras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Gallo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lleras rent richting de bal. Lleras passt de bal met de wreef. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada schiet op doel. Munévar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Espain - grisales 0:1

62e minuut.
Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano passt de bal met de wreef. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Peralta rent richting de bal. Ahumada verovert de bal door een tackle van achteren. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Espain - grisales 1:1

78e minuut.
Daar is Murillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corredor onderschept slim de pass. Corredor probeert naar een medespeler te passen. Lleras rent richting de bal. Lleras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moncada kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Espain - grisales 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Espain 53%, grisales 47%.
Espain - grisales 1:2